Премиера на „Большой Московский Цирк“ с „ЦИРКUS 2.0“ у нас през Май 2017!

 

„Большой Московский Цирк”  пристига за втори път в България по покана на DEGRIS EVENTS.

Двучасовите представления в България са на 20 май, София „ Арена Армеец” , 22 май Пловдив „Колодрум”, 24 май, Русе  “Булстрад Арена”.

https://youtu.be/sLEKBVNlqKU

“CIRCUS 2.0”  е висикотехнологична програма с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видео ефекти.

Мащабна продукция превишава 100 души  – акробати , фокусници,  жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света –  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и  оригинална хореография.

На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале  /смъртен скок/ и други опасни,  акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Основатели на „Болшой Московский Цирк“ са  Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни  –  абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на  спектаклите  на „Болшой Московский Цирк“ .

Гмурнете се в измерение на “паралелната реалност” – “CIRCUS 2.0”, където човешките възможности надхвърлят предела си.

„Большой Московский Цирк” няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!

София 20 май арена „Армеец“

Пловдив 22 май „Колодрум Пловдив“

Русе 24 май арена „Булстрад“

Screen Shot 2016-12-12 at 2.50.39 PM